HÄR ÄR VI

TILLBAKA TILL START
 • Vår team

  Elisabeth Landby

  VD & Eventproducent

  Elisabeth är strålande! Engagerande, välkomnande och självklar. Elisabeth läser du som en öppen bok. En bra bok faktiskt! Med Elisabeth är dagen aldrig grå.

  Hon hittar kärnan och tar fram det vackra ur det enkla, något som är mycket användbart i eventsammanhang. I Elisabeths bok kan du sida efter sida läsa om allt från de allra minsta eventen till storslagna kungliga invigningar.

  076-109 18 00
  elisabeth@soleevent.se

 • Vår team

  Cora Karlsson

  Eventproducent

  Cora är fantastisk! Varm, noggrann och energisk. Ja, du behöver nästan lära känna henne för att förstå.

  Se här: Cora är miljöexpert, idémakare, oftast utanför boxen och vår egen hyssmakare. Det går inte att ha tråkigt med Cora. Ge henne ett enda ord och hon ger dig en roman. Och en deckare, en receptbok, ett äventyr och ett färdigt event.

 • KONTAKTA OSS

  info@soleevent.se
  076-109 18 00

  Sole Adventure & Event AB
  Bangatan 9
  983 41 Koskullskulle
  Sweden
  The world

  Kolla på fler casefoton och häng med i vår vardag på facebook.
 • SOLE EVENT

  Ju högre upp på fjället vi klättrar, desto fler arter tvingas ge upp. Inte så konstigt. Jorden är fattig på näring, det är kargt och halva året lyser solen med sin frånvaro. Men. Det finns en som orkar hela vägen till toppen.

  Betula Tortousa. Med blek kropp och svarta tigerränder, sticker hon ut längs vitklädda vidder. Hennes livskraft syns när hon brister sina knoppar – då smälter både hjärta och snö. Och mot hösten låter hon sin inre glöd färga hela fjället rött.

  Fjällbjörken är stark, uthållig, vacker. Unik.

  Precis som fjällbjörken vill också vi vara.